Expert IT Systems & Devices (Niveau 4) ROC Midden Nederland

Op het ICT College kun je verschillende ICT opleidingen volgen. We bieden opleidingen op niveau 3 en niveau 4, waarbij je voor BOL (voltijd) of BBL (deeltijd) opleidingen kan kiezen. Het ICT College is een klein college die onderdeel is van de Tech Campus van ROC Midden Nederland. Op de Tech Campus in Nieuwegein vind je alle technische opleidingen bij elkaar.

Over de opleiding

Bij de opleiding Expert IT Systems & Devices (niveau 4) leer je gebruikers devices, zoals laptops en AV-apparatuur, te installeren en gebruiken. Je werkt uiteindelijk zelfstandig op een ICT-afdeling of op een servicedesk.

Beroepenveld en doorstoom

Na je niveau 4 opleiding kan je doorstuderen op het HBO, daar kan je verschillende richtingen op binnen de ICT. Na je niveau 3 opleiding kan je doorgaan met een niveau 4 opleiding.  

Binnen de opleidingen is er ruimte voor specialisatie door middel van uitstroomprofielen. Hiermee kan je een richting kiezen die je interessant vindt.

Toelatingseisen

Voor de opleiding Expert IT Systems & Devices heb je een kader, GL of TL diploma nodig. Je start met een basisjaar, gedurende dat jaar wordt er besloten of je doorgaat met de niveau 3 of de niveau 4 opleiding.

Leuke feitjes over de opleiding

Tijdens je opleiding kan je wisselen van leerweg, en dus van BOL naar BBL wisselen, of andersom.

Bereikbaarheid & locatie

Ons college zit in Nieuwegein aan de Harmonielaan 1. Een tramhalte en een bushalte zitten op 5 minuten lopen van de school.

Meer info

Open dagen/avonden:

  • 7 december 2021 
  • 29 januari 2022 
  • 15 maart 2022 
  • 16 juni 2022 

Voor meeloopdagen kan er contact opgenomen worden met Carmel Jansen, c.jansen@rocmn.nl  

Video over het ICT College

Expeditie
Loopbaan
Powered by sto-utrecht.nl