What. the. FAQ

Kan ik de webinars terugkijken?

Jazeker, je kan alle webinars nog het hele schooljaar 2020-2021 terugkijken!

En wat als ik nou vragen heb bij het terugkijken van de webinars, dan kan ik niet meer stellen

Dat klopt een beetje, want vragen stellen via de livestream is niet meer mogelijk. Wat wel kan is dat je de contactpersoon van de school en opleiding een mailtje stuurt met je vraag. Hij of zij neemt dan contact met je op, zodat alsnog al je vragen beantwoord worden.

En vragen stellen tijdens de livestream, dat kan dan wel?

Jazeker! Via de comments kan je je vragen stellen tijdens de livestream. De contactpersoon van de opleiding doet dan zijn best om jouw vraag nog tijdens de livestream te beantwoorden.

 

Hoe is Expeditie Loopbaan onstaan?

Expeditie Loopbaan is ontstaan doordat de fysieke voorlichtingsmarkt dit schooljaar helaas door het coronavirus niet door kon gaan. Hierdoor zijn we vanuit X11 samen met Sterk Techniekonderwijs gaan kijken wat er wel mogelijk is. Toen kwamen we tot de conclusie dat een digitale markt met Webinars ook prima zou moeten kunnen werken. Zodoende is Expeditie Loopbaan ontstaan. 

 

Is Expeditie Loopbaan eenmalig of komt er ook een editie in het schooljaar 2021-2022?

We hopen natuurlijk van wel! Op dit moment organiseren we Expeditie Loopbaan ter vervanging van de fysieke scholen-markt. Mochten we volgend schooljaar weer een fysieke markt kunnen organiseren dan zou Expeditie Loopbaan een mooie aanvulling hierop kunnen zijn. 

Ik geef zelf voorlichting op het mbo of hbo maar wij doen nu nog niet mee aan Expeditie Loopbaan. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we in de toekomst wel meedoen?

Als je graag voorlichting zou willen geven vanuit het mbo of vanuit het hbo dan kan je contact opnemen met Mylo Janssen via mjanssen@x11.nu.

 

Expeditie
Loopbaan
Powered by sto-utrecht.nl